Au intrat şi liberalii în campanie

Şi liberalii botoşăneni au dat startul oficial al campaniei electorale.

După social-democraţi, care au realizat astfel de activităţi pe parcursul zilei de vineri, membrii PNL, candidaţi la alegerile parlamentare, în frunte cu primarul Cătălin Flutur, preşedintele organizaţiei judeţene PNL, au susţinut sâmbătă o conferinţă de presă la unul dintre sediile partidului.

În acest cadru, liberalii şi-au exprimat convingerea unei reuşite la alegerile parlamentare şi au adoptat o tactică diferită de cea a social-democraţilor. În condiţiile în care membrii PSD au menţionat că şi-au propus să ducă o campanie electorală curată, fără atacuri la adresa adversarilor, liberalii s-au arătat nemulţumiţi de măsurile adoptate de cei din barca PSD, în special în ce priveşte majorarea salariilor şi au pus în oglindă propunerile administrative cu care vor să câştige voturile alegătorilor, cu cele anunţate de social-democraţi în programul de guvernare lansat la nivel naţional.

Ulterior, zeci de liberali, în frunte cu conducerea partidului, au plecat în oraş pentru a lipi afişele electorale reprezentative pentru PNL, în spaţiile special amenajate.

De asemenea, candidaţii la alegerile parlamentare vor fi lansaţi la sfârşitul acestei săptămâni, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezenţa preşedintelui PNL, Alina Gorghiu.

 

 

Deja ai votat!