joi, iulie 25, 2024
AcasăLocal BTAu intrat şi liberalii în campanie

Au intrat şi liberalii în campanie

Şi liberalii botoşăneni au dat startul oficial al campaniei electorale.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

După social-democraţi, care au realizat astfel de activităţi pe parcursul zilei de vineri, membrii PNL, candidaţi la alegerile parlamentare, în frunte cu primarul Cătălin Flutur, preşedintele organizaţiei judeţene PNL, au susţinut sâmbătă o conferinţă de presă la unul dintre sediile partidului.

În acest cadru, liberalii şi-au exprimat convingerea unei reuşite la alegerile parlamentare şi au adoptat o tactică diferită de cea a social-democraţilor. În condiţiile în care membrii PSD au menţionat că şi-au propus să ducă o campanie electorală curată, fără atacuri la adresa adversarilor, liberalii s-au arătat nemulţumiţi de măsurile adoptate de cei din barca PSD, în special în ce priveşte majorarea salariilor şi au pus în oglindă propunerile administrative cu care vor să câştige voturile alegătorilor, cu cele anunţate de social-democraţi în programul de guvernare lansat la nivel naţional.

Ulterior, zeci de liberali, în frunte cu conducerea partidului, au plecat în oraş pentru a lipi afişele electorale reprezentative pentru PNL, în spaţiile special amenajate.

De asemenea, candidaţii la alegerile parlamentare vor fi lansaţi la sfârşitul acestei săptămâni, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezenţa preşedintelui PNL, Alina Gorghiu.

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...