Tinerii fac prăpăd pe şosele

0

Un tânăr de doar 26 de ani, care ar fi trebuit să-şi sărbătorească onomastica peste doar două zile, a muri ieri seară, iar alte cinci persoane au fost rănite grav, în urma unui accident care a avut loc aseară la Lebăda.

Evenimentul a venit, după ce alţi doi botoşăneni au zburat pur şi simplu cu maşinile de pe şosea, din cauză că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Martorii tragediei de la Lebăda susţin că bărbatul, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, venea în viteză spre Botoşani, iar la un moment dat s-a ciocnit cu un Land Rover, în care se aflau trei persoane, prin care li un copil şi care se îndreptau spre Iaşi.  Rănit deosebit de grav, Andrei A. nu a nu putut fi salvat, în ciuda eforturilor făcute de medici. Celelalte cinci persoane au ajuns la spital cu ambulanţele, fiind preluate imediat de cadrele medicale.

La locul accidentului au ajuns şi echipaje de descarcerare, dar şi o autospecială cu apă şi spumă, pompierii intervenind pentru curăţarea carosabilului.

Pe durata operaţiunii, dar şi pe cea a cercetărilor, circulaţia a fost oprită, în zona Lebăda, pe ambele sensuri de mers.

Aseară, la spital au ajuns o femeie şi bebeluşul ei, în vârstă de opt luni, care au fost loviţi de o maşină . Tânăra, care-şi ţinea copilul în braţe, traversa Bulevardul Mihai Eminescu, pe trecerea de pietoni din apropierea intersecţiei cu strada Sucevei, atunci când a fost acroşată de un autoturism. Ambii au ajuns la spital, însă s-a constatat că nu au nevoie de internare.

Şoferul implicat în accident a spus că, din cauza ploii şi a întunericului, nu a avut cum s-o vadă pe tânăra care traversa. Poliţişti au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Subiectul este tratat pe larg în ediţia tiprită a cotidianului „Monitorul de Botoşani”.

Deja ai votat!
se încarcă...