Maşini oprite cu roţile în sus

0

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Flămânzi a ajuns ieri după-amiază, la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina.

Martorii susţin că Gheorghe R. circula cu viteză prin oraş, la volanul unui BMW 320, iar la un moment dat a intrat într-o depăşire.

[the_ad id=”361″]

Nu a mai reuşit, însă, să controleze autoturismul, care s-a dat peste cap şi s-a oprit cu roţile în sus într-un cap de pod. În urma impactului, maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul a rămas captiv în interior, pentru scoaterea acestuia fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Preluat apoi de un echipaj SMURD de TIM, Gheorghe R. a fost transportat la Urgenţe pentru mai multe investigaţii.

Cazul se află în continuare în atenţia poliţiştilor, care au precizat că, în momentul producerii evenimentului rutier, şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul de la Flămânzi a fost precedat de alte două asemănătoare. Primul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la Dealu Mare, iar protagonistul acestuia a fost un tânăr de 25 de ani. Bărbatul a scăpat nevătămat, după ce s-a dat de mai multe ori peste cap cu maşina şi a aterizat în curtea unui localnic. La fel s-a întâmplat şi în cazul unui bărbat de 57 de ani, care s-a răsturnat cu maşina la Cişmea, aterizând tot în curtea unui localnic.

Seria evenimentelor rutiere din ultimele zile a fost deschisă, însă, de un accident ciudat, produs marţi în Prăjeni. Două persoane au ajuns atunci la spital, după ce Dacia în care se aflau s-a izbit de o căruţă tractată de o camionetă. Cercetările efectuate de poliţişti au arătat că impactul a avut loc după ce şoferul camionetei a făcut un viraj la dreapta.

 

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!
se încarcă...