Strada Primăverii intră din nou în şantier

0

 

Pe Strada Primăverii se fac din nou lucrări, dar nu pentru rezolvarea problemelor existente la partea carosabilă, ci pentru înlocuirea conductei de gaz.

„Pe strada Primăverii există o conductă de gaz din oţel, foarte veche, unde sunt foarte multe avarii. Având în vedere că pierderile de gaz sunt mari, cei de la compania Delgaz Grid s-au hotărât să înlocuiască conducta cu una nouă din polietilenă”, a precizat vicerpimarul Marian Murariu.
Potrivit edilului, atunci când s-a lucrat la reabilitarea străzii Primăverii, furnizorul de gaze naturale a fost întrebat dacă nu înlocuieşte şi conductele din zonă, însă răspunsul a fost negativ.

„Acum ni s-a transmis că vor să schimbe. O să le dăm voie, pentru că lucrarea va fi pe trotuar, trotuarele sunt din pavele care sunt uşor de demontat”, a mai spus Marian Murariu.

Edilul a explicat că vor fi înlocuite şi branşamentele, astfel că se va intra şi pe străzile laterale.

Reabilitarea străzii Primăverii a costat municipalitatea 3,3 milioane lei. Mulţi botoşăneni susţin că acest efort financiar considerabil nu se regăseşte şi în calitatea lucrărilor. Practic, părerea unanimă este aceea că în zonă a apărut cea mai scumpă parcare, dat fiind faptul că mare parte din suprafaţa asfaltată este ocupată de maşinile parcate.

Nemulţumirile sunt legate şi de faptul că nu a fost reabilitată calea de rulare a tramvaielor.

 

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...