marți, iulie 16, 2024
AcasăLocal BTStrada Primăverii intră din nou în şantier

Strada Primăverii intră din nou în şantier

 

Pe Strada Primăverii se fac din nou lucrări, dar nu pentru rezolvarea problemelor existente la partea carosabilă, ci pentru înlocuirea conductei de gaz.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Pe strada Primăverii există o conductă de gaz din oţel, foarte veche, unde sunt foarte multe avarii. Având în vedere că pierderile de gaz sunt mari, cei de la compania Delgaz Grid s-au hotărât să înlocuiască conducta cu una nouă din polietilenă”, a precizat vicerpimarul Marian Murariu.
Potrivit edilului, atunci când s-a lucrat la reabilitarea străzii Primăverii, furnizorul de gaze naturale a fost întrebat dacă nu înlocuieşte şi conductele din zonă, însă răspunsul a fost negativ.

„Acum ni s-a transmis că vor să schimbe. O să le dăm voie, pentru că lucrarea va fi pe trotuar, trotuarele sunt din pavele care sunt uşor de demontat”, a mai spus Marian Murariu.

Edilul a explicat că vor fi înlocuite şi branşamentele, astfel că se va intra şi pe străzile laterale.

Reabilitarea străzii Primăverii a costat municipalitatea 3,3 milioane lei. Mulţi botoşăneni susţin că acest efort financiar considerabil nu se regăseşte şi în calitatea lucrărilor. Practic, părerea unanimă este aceea că în zonă a apărut cea mai scumpă parcare, dat fiind faptul că mare parte din suprafaţa asfaltată este ocupată de maşinile parcate.

Nemulţumirile sunt legate şi de faptul că nu a fost reabilitată calea de rulare a tramvaielor.

 

 

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
30.5 ° C
30.6 °
29.4 °
41 %
1.6kmh
3 %
mar
29 °
mie
40 °
joi
34 °
vin
33 °
sâm
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din cauza crizei de de aparate de aer condiționat, se descurcă fiecare cum poate.

EDITORIAL

S-a terminat cu Evaluarea Națională, s-a terminat și cu Bacalaureatul. Examene și examene, cu rezultate previzibile, care se repetă de la an la an....

EPIGRAMA ZILEI

Dintre clienți, mare parte Gândește la modul concret: Magazinul ca la carte E musai cu ... caiet!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...