Schimbare în CL după plecarea fostului primar

 

Laurenţiu Maftei, pensionar botoşănean şi membru PSD, a depus ieri jurământul de consilier municipal. Totul după ce consilierii locali, întruniţi în şedinţă ordinară, au luat act de demisia lui Ovidiu Portariuc, ca urmare a desemnării drept consilier al ministrului de Finanţe, şi au validat prin vot mandatul înlocuitorului său.

Primarul Cătălin Flutur a uitat contrele cu Ovidiu Portariuc şi i-a mulţumit acestuia pentru activitatea pe care a desfăşurat-o în calitate de primar, respectiv consilier local. „Îmi exprim bucuria că o să avem un ambasador bun pentru Consiliul Local, pentru municipiul Botoşani, în noua poziţie pe care o va ocupa în Guvernul României, o poziţie din care cred că ne poate ajuta pe noi toţi”, a mai spus Cătălin Flutur. Edilul i-a adresat urări de bun venit noului ales local şi i-a urat să aibă o activitate prodigioasă în CL.

Dacă primarul a avut o atitudine elegantă în raport cu predecesorul său, liberalul Eugen Ţurcanu nu a ratat prilejul de a-l mai critica o dată pe Ovidiu Portariuc, arătând că este convins că Laurenţiu Maftei va avea o activitate mult mai bună decât fostul primar.

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!