Sistemul de programări de la Permise dă rateuri

0

 

Sistemul de programări online implementat pentru a evita cozile interminabile de la Serviciul de Permise par a nu avea efectul scontat. Astfel, botoşănenii se plâng că pentru a susţine proba teoretică a examenului trebuie să piardă chiar şi câteva ore, asta deşi programările sunt făcute  la o ora exactă şi cu mult timp înainte.

Ieri dimineaţă, unii candidaţi au fost nevoiţi să aştepte chiar şi o oră şi jumătate pentru a intra în sală. „Aveam bon la 10.51, dar am intrat în sala de examinare după ora 12.00. S-a decalat totul, plus că s-a pierdut mult timp la făcutul pozelor. Degeaba se face totul online dacă durează la fel de mult timp, m-am învoit de la muncă pentru o anumită perioadă şi voi ajunge mult mai târziu”, a declarat o tânără aflată ieri la Serviciul de Permise.

De altfel, toată ziua de ieri a fost aglomerată, iar conducerea instituţiei dă vina pe lipsa de personal şi atrage atenţia că situaţia se poate înrăutăţi. „Noi am spus că dacă nu se vor face angajări în perioada următoare, situaţia va deveni din ce în ce mai gravă, în nici un caz nu se vor îmbunătăţi lucrurile. Din fericire sunt semnale că în perioada următoare, după ce se vor finaliza procedurile de angajare, lucrurile se vor aşeza pe un făgaş normal”, a declarat Marian Ciornea, şeful interimar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehiculelor Botoşani.

Acesta a mai precizat că problema este la nivel naţional şi se caută soluţii pentru a deblocarea situaţiei.

 

– Alexandru DOROFTEI

adoroftei@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!
se încarcă...