Croitori căutaţi pe piaţa muncii

0

Săptămâna aceasta, potrivit listei publicată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cea mai căutată meserie este cea de croitor, fiind disponibile peste 70 de locuri de muncă. Experienţa nu este cerută de angajatori, dar poate reprezenta un avantaj. Salariile oferite sunt cuprinse între 1.450 lei şi 1.700 de lei, plus bonuri de masă.

Unul dintre cele mai mari salarii din această săptămână, respectiv 3.965 de lei, este oferit de Primăria Botoşani, care caută să angajeze un consilier superior. Concursul va fi organizat la sfârşitul acestei luni. Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare în domeniul ingineriei civile, instalaţiilor, dar şi electric, precum şi o vechime în câmpul muncii de cel puţin nouă ani.

O altă primărie care angajează este cea a comunei Răchiţi, instituţia scoţând la concurs un post de inspector de specialitate în administraţie publică, salariul oferit fiind de 2.913 lei. Botoşănenii care doresc să-şi depună dosarul trebuie să aibă studii superioare agronomice şi o vechime în meserie de cel puţin nouă ani. În oferta locurilor de muncă disponibilă în această săptămână mai sunt disponibile posturi pentru cei care vor să lucreze ca vânzători, bucătari, barmani, dar şi agenţi de vânzări.

 

– Alexandru DOROFTEI

adoroftei@monitorulbt.ro

Deja ai votat!