Doina Federovici: Nu trebuie să cedăm atacurilor la adresa preşedintelui PSD

0

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, senatorul Doina Federovici, a declarat imediat după pronunţarea instanţei în cazul lui Liviu Dragnea că partidul trebuie să fie unit alături de liderul său, aceasta fiind singura abordare politică care poate da sens prezumţiei de nevinovăţie.
„Văd deja multe atacuri la adresa preşedintelui PSD, care încalcă în mod grav prezumţia de nevinovăţie pe care chiar Comisia Europeană ne cere să o respectăm prin Directiva 2016/343. Nu trebuie să cedăm acestor atacuri. Dimpotrivă, trebuie ca PSD să fie unit şi să-l susţină pe preşedintele său, care beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, mai ales în acest caz în care am văzut că şi opiniile judecătorilor din completul de judecată au fost împărţite. Eu transmit tuturor că PSD Botoşani este alături de Liviu Dragnea, atât pentru menţinerea la conducerea partidului, cât şi la conducerea Camerei Deputaţilor. Până la pronunţarea unei decizii finale, preşedintele PSD este complet nevinovat”, a declarat Doina Federovici.

Vicepreşedintele PSD nu a dorit să comenteze motivele condamnării pronunţate de instanţa de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar a subliniat că „decizia a fost luată sub o presiune enormă”.

+0 -0
se încarcă...