În pericol din cauza viespiilor

O femeie a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înţepată de două viespii. Aceasta a intrat în şoc anafilactic şi a fost la un pas de moarte.

Evenimentul nefericit a avut loc joi seară, la Oneaga, când femeia se afla în curtea propriei case. La un moment dat a mers în livada din gospodărie pentru a culege câteva fructe, însă a fost atacată de mai multe viespi. Femeia de 54 de ani a încercat să fugărească insectele şi să se apere, însă asta mai tare le-a întărâtat, astfel că femeia a fost înţepată de două dintre ele, la nivelul obrazului drept şi al coaspei drepte. La scurt timp, aceasta a început să se simtă to mai rău, să aibă dificultăţi de a respira şi să simtă că i se umflă membrele.

Speriată, femeia a sunat la serviciul 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului fiind trimis un echipaj de terapie intensivă.

Cadrele medicale i-au acordat acesteia primul ajutor, femeia fiind în pericol de a suferi un stop respirator, după care au transportat-o la Urgenţe pentru supraveghere şi investigaţii medicale mai amănunţite.

Deja ai votat!