Copil accidentat după o traversare neregulamentară

0

Un copil de cinci ani a ajuns ieri la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Victima, un copil de 5 ani, a fost transportată la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati, prezentând mai multe contuzii. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri la amiază, în localitatea Mesteacăn.

Copilul în vârstă de 5 ani, lăsat nesupravegheat de părinți, s-a angajat în travesarea drumului comunal prin spatele unei mașini parcate în faţa casei, în fugă și fără să se asigure. Chiar în acel moment prin zonă trecea un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, astfel că minorul a fost acroșat de maşina cre circula regulamentar şi aruncat pe asfalt.

Speriat, omul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) al SMURD, care i-a acordat copilului primul ajutor. „La locul solicitării a fost găsit un copil de cinci ani, stabil din punct de vedere hemodinamic, care prezenta un taumatism de antepicior stâng. A fost transportat la Urgenţe Pediatrie pentru evaluare suplimentară şi tratament de specialitate”, a precizat un medic specialist din cadrul UPU-SMURD.

Polițiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

Deja ai votat!
se încarcă...