Bărbat înjunghiat de iubită (video)

0

Iubire cu năbădăi la Santa Mare, unde un bărbat a fost înjunghiat de iubita lui mai tânără. Evenimentul a avut loc, miercuri, în localitatea Santa Mare din județul Botoșani, când o femeie de 37 de ani și-a înjunghiat concubinul, de 45 de ani, în abdomen, în urma unor altercații.
Agresiunea a fost cauzată pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul, plin de sânge, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, spunând însă, că înjunghoerea ar fi fost accidentală, deşi lama cuţitului a intrat destul de adânc în abdomen.
Iniţial la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD, după care pacientul a fost preluat de o ambulanţă, în întâmpinarea acesteia plecând ambulanţa cu medic de terapie intensivă mobilă, în cele din urmă bărbatul ajungând la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în Urgenţe cu o plagă penetrantă în regiunea abdominală, cu evisceraţie, precum şi plăgi escoriate la nivelul feţei şi etilism acut. A fost stabilizat hemodinamic şi internat pentru investigaţii chirurgicale”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.
Urma ca medicii să decidă, în urma investigaţiilor, dacă lama cuţitului a atins un organ vital şi dacă viaţa bărbatului a fost pusă în pericol. Polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări pentru a vedea cum s-a întâmplat totul. „În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment, iar în funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.
Poliţiştii vor trebui însă să discute şi cu iubita victimei, însă ieri aceasta era într-o stare avansată de ebrietate, astfel că aceştia nu prea se puteau înţelege cu ea. De altfel, într-o stare relativ asemînptoare era şi bărbatul, care le-a recunoscut cadrelor medicale că marţi a băut toată ziua, iar ieri a continuat să mai bea câteva beri.

Deja ai votat!
se încarcă...