duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTBărbat înjunghiat de iubită (video)

Bărbat înjunghiat de iubită (video)

Iubire cu năbădăi la Santa Mare, unde un bărbat a fost înjunghiat de iubita lui mai tânără. Evenimentul a avut loc, miercuri, în localitatea Santa Mare din județul Botoșani, când o femeie de 37 de ani și-a înjunghiat concubinul, de 45 de ani, în abdomen, în urma unor altercații.
Agresiunea a fost cauzată pe fondul consumului de alcool, iar bărbatul, plin de sânge, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, spunând însă, că înjunghoerea ar fi fost accidentală, deşi lama cuţitului a intrat destul de adânc în abdomen.
Iniţial la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD, după care pacientul a fost preluat de o ambulanţă, în întâmpinarea acesteia plecând ambulanţa cu medic de terapie intensivă mobilă, în cele din urmă bărbatul ajungând la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în Urgenţe cu o plagă penetrantă în regiunea abdominală, cu evisceraţie, precum şi plăgi escoriate la nivelul feţei şi etilism acut. A fost stabilizat hemodinamic şi internat pentru investigaţii chirurgicale”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.
Urma ca medicii să decidă, în urma investigaţiilor, dacă lama cuţitului a atins un organ vital şi dacă viaţa bărbatului a fost pusă în pericol. Polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări pentru a vedea cum s-a întâmplat totul. „În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment, iar în funcţie de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri procedurale”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.
Poliţiştii vor trebui însă să discute şi cu iubita victimei, însă ieri aceasta era într-o stare avansată de ebrietate, astfel că aceştia nu prea se puteau înţelege cu ea. De altfel, într-o stare relativ asemînptoare era şi bărbatul, care le-a recunoscut cadrelor medicale că marţi a băut toată ziua, iar ieri a continuat să mai bea câteva beri.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...