Tânără înjunghiată de iubitul gelos

2

O fată de 22 de ani din Suliţa a ajuns la Urgenţe după ce a fost înjunghiată în fesă de iubitul ei. Totul a avut loc joi după-amiază, când tânăra de 22 de ani se afla într-o maşină împreună cu fratele ei şi cu cel pe care l-a descris ca fiind iubitul ei, însă ulterior le-a spus oamenilor legii că era fostul iubit, în vârstă de 32 de ani.

Maşina cu care se deplasau cei trei era în centrul localităţii Suliţa, iar la un moment dat tânăra a primit nişte mesaje. În momentul în care şi-a deblocat telefonul pentru a le citi, bărbatul de 32 de ani i-a cerut dispozitivul să citească şi el acele mesaje. Lovindu-se de refuzul fetei, acesta a încercat să îi ia telefonul cu forţa din mână, însă tânăra tot nu a cedat, moment în care între cei doi a izbucnit un scandal puternic. Bărbatul a tras maşina pe marginea drumului, după care i-ar fi pus fetei un cuţit la gât, ameninţând-o să îi arate telefonul.

Aceasta a încercat să iasă din maşină, moment în care, într-un acces de furie, agresorul i-a înfipt cuţitul în partea dorsală. Tânăra a căzut în şanţ, în stare de şoc, alături de ea coborând şi fratele, după care agresorul a demarat în trombă. Plină de sânge şi nisip, fata a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliţie, precum şi unul de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la Urgenţe. „Pacienta a ajuns în serviciul nostru prezentând o plagă înjunghiată, penetrantă, în regiunea fesieră. Din fericire lama nu a atins organe vitale”, a precizat un asistent din cadrul UPU.
Mai multe echipaje de poliţie au împânzit imediat zona pentru a identifica maşina şi pe agresorul indicat de tânără, după scurt timp, acesta fiind găsit şi dus la sediul poliţiei pentru audieri. Ulterior, acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Deja ai votat!

2 COMENTARII

  1. Bravo poliția română, la scurt timp au încătușat și condus la secție, dar nu pe cine trebuie. Atât de profesioniști au fost agenții încât au încătușat la Rediu un tânăr nevinovat,fara motive întemeiate, fără informații clare.” Trăim în România și asta ne ocupa tot timpul! „

se încarcă...