Bărbat mutilat la tocătoare

0

Un bărbat din Bucecea şi-a tocat degetele din greşeală. În vârstă de 49 de ani, bărbatul a vrut să taie nutreţuri pentru animale. Din neatenţie, însă, acesta şi-a prins mâna la tocătoare, două degete de la o mână fiindu-i prinse în dinţii utilajului. Aflat în stare de ebrietate, acesta pregătea hrana pentru animalele din curte ieri dimineaţă şi a vrut să pună toate furajele la un tocator electric.

În timp ce împingea hrana cu mâna dreaptă, tocătorul s-a blocat iar acesta a dus mâna, instictiv, să încerce deblocarea utilajului, fără a scoate însă de sub tensiune utilajul. Două degete i-au fost prinse în momentul în care tocătoarea a început să funcţioneze, fiindu-i aproape sfârtecate pe loc.

Plin de sânge, bărbatul a intrat în casă, iar rudele alertate au sunat la 112. Cum starea acestuia se înrăutăţea din cauza pierderii de sânge, o ambulanţă a fost trimisă de la Botoşani pentru a prelua pacientul şi a-l aduce la Urgenţe. „Bărbatul a fost stabilizat şi adus la Botoşani, unde a fost predat medicilor specialişti din spital. Prezenta un traumatism complex la nivelul degetelor 3 şi 4 la mâna dreaptă, fiind internat pe secţia de chirurgie plastică”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani. Medicii vor încerca să redea funcţia mâinii drepte în urma unor intervenţii chirurgicale.

Deja ai votat!