Ce beneficii aduce țigla metalică de la RoofArt (P)

0

Nu încape îndoială că fiecare proprietar își dorește să aibă o casă care va raspunde cel mai bine nevoilor sale și în plus, să arate și foarte bine. În acest sens, este nevoie ca procesul de selecție a materiilor prime să fie unul riguros pentru a te asigura că faci alegerea corectă la nivelul tuturor componentelor, indiferent de tipul lucrării arhitecturale.

O soluție modernă și destul de avantajoasă – la care recurge majoritatea – o constituie acoperișul din țiglă metalică datorită numeroaselor avantaje funcționale și estetice pe care acest tip de învelitoare le oferă.

Produsă de RoofArt, companie cu peste 20 de ani de activitatea în ceea ce privește producția de sisteme pluviale și de acoperișuri, țigla metalică Umbrella oferă utilizatorilor săi o sumedenie de avantaje. Iată principalele beneficii pe care le poate avea un astfel de montaj:

  • Asigură o rezistență sporită în timp

Oțelul nordic, din care este prelucrat sistemul de învelitoare este testat în condiții cele mai aprige din ținuturile scandinave. Așadar, durabilitatea constituie unul dintre cele mai importante avantaje ale acoperișului;

  • Are un preț avantajos

Comparativ cu alte materiale și având în vedere rezultatele oferite pe termen lung, țigla metalică este accesibilă ca preț, ceea ce va face ca aceasta să fie o opțiune viabilă pentru mulți proprietari;

  • Asigură un aspect estetic timp îndelungat

Unul dintre marile avantaje este că își poate păstra aspectul mai mult timp având în vedere faptul că prezintă o garanție pentru menținerea culorii de 20 de ani;

  • Oferă o garanție extinsă împotriva coroziunii

Garanția anticoroziunii este de 30 de ani, avantaj deloc de ignorat, având în vedere cât de mult poate afecta în timp procesul coroziv sistemul de acoperiș;

  • Are o rezistență sporită la UV și la zgârieturi

Stratul de grund al tablei de oțel fiind în aceeași culoare ca și vopseaua, face ca eventualele zgârieturi datorate manevrării să nu fie vizibile iar vopseaua deține proprietăți de protecție împotriva razelor UV și a ruginii.

  • Prezintă ușurință la instalare și la manevrare

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă acest tip de acoperiș constă în ușurința cu care poate fi montat. Având cunoștințele tehnice precum și îndemânarea necesară, două persoane pot instala cu ușurință țigla metalică. Datorită dimensiunii reduse a panourilor de țiglă în cazul modelului dublu-modular (1180*755mm), această țiglă poate fi stocată, transportată și urcată pe acoperiș, în cel mai simplu mod cu putință.

  • Grija față de mediul înconjurător

Tipul de vopsea GreenCoat Mica al producătorului de oțel scandinav SSAB, presupune o tehnologie patentată, ecologică, în care o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de fosile este înlocuit cu o componentă bio.

În acest fel, produsul RoofArt contribuie activ la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe în aer.

  • Asigură un design plăcut

Panourile de țiglă se îmbină perfect asigurând un aspect integral uniform și estetic, fapt care aduce rezultate spectaculoase, inclusiv o durabilitate sporită.

  • Etanșeitate și aspect uniform

Tăierea tridimensională elimină îmbinările vizibile, iar sistemul de montaj cu șuruburi ascunse (în cazul țiglei metalice dublu-modulare) asigură un design elegant și o protecție sporită a garniturilor de etanșare. În plus, realizarea tuturor accesoriilor pentru acoperiș – coame, frontoane, șorțuri de streașină, opritoare de zăpadă – din aceeași materie primă asigură uniformitatea culorii la nivelul întregii învelitori.

Ce tip de țiglă metalică ar trebui să aleg

Dacă te-ai gândit deja că țigla metalică ar fi cea mai potrivită soluție pentru acoperișul tău, trebuie să știi că poți opta între diferite modele, grosimi, culori și texturi ale vopselei. Mai multe detalii pe www.roofart.ro.

+0 -0
se încarcă...