Cel mai vocal primar din judeţ construieşte PRO România la Botoşani

0

Şeful primarilor de comună din Botoşani a fost numit preşedintele pe Botoşani al partidului lui Victor Ponta. Dumitru Chelaru, edilul şef de la Pomârla, cunoscut pentru francheţea sa în ieşirile publice şi pentru modul în care i-a sprijinit mereu pe colegii primari în depăşirea obstacolelor administrative, a declarat că, în urmă cu o săptămână, a fost numit preşedintele filialei judeţene a partidului „PRO România”. Decizia a fost luată după o întâlnire cu fostul prim-ministru PSD, Victor Ponta, acesta urmând să vină la Botoşani pe 17 septembrie pentru a ajuta la punerea pe picioare a noii structuri.

Din cele declarate de Dumitru Chelaru sunt primari şi chiar parlamentari care vor achiesa la noul proiect politic pe Botoşani.

Ceea ce am apreciat la Victor Ponta a fost şi este dorinţa lui sinceră de a promova tineri capabili, specialişti cu adevărat, ce pot debloca situaţii, pot rezolva probleme, pot concepe proiecte plecând de la realitatea concretă, proiecte suficient de bine gândite încât să poată fi implementate cu succes. Nu amatoristic.”, a declarat primarul de Pomârla.

Preşedinte al filialei judeţene a Asociaţiei Comunelor din România, Dumitru Chelaru a fost exclus din PSD Botoşani de către actuala conducere a organizaţiei, după ce a criticat, în interiorul partidului, o serie de aspecte legate de activitatea politică. „Eu nu am gânduri de mărire, eu vreau să fac treabă la mine la Pomârla. Însă cei care vor să aibă funcţii înalte trebuie să demonstreze mai întâi că sunt capabili, aceasta am spus şi în PSD. Şi pentru asta am fost dat afară, pentru că PSD Botoşani s-a transformat, practic, într-un S.R.L.”, a mai spus primarul.

+0 -0
se încarcă...