Sute de copii au primit daruri de la Moş Crăciun (video)

bty

Sute de copii şi părinţi s-au întâlnit astăzi cu un personaj de poveste. Aceştia s-au adunat pe esplanada Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”, unde au ajuns Moş Crăciun şi primarul Cătălin Flutur.

Moş Crăciun a adus sute de pachete conţinând dulciuri. Şi cum bugetul Moşului este extrem de solicitat în această perioadă, la pregătirea darurilor s-a implicat municipalitatea botoşăneană,  cu ajutorul unor sponsori generoşi.

Moş Crăciun a fost ajutat la împărţirea darurilor de angajaţi ai Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement. Cătălin Flutur a stat lângă Moş Crăciun, dar s-a şi fotografiat alături de copii şi părinţi. Şi Moş Crăciun a fost foarte solicitat pentru fotografii.

De bunul mers al lucrurilor s-au ocupat poliţişti locali şi jandarmi.

Nu au fost probleme deoarece de la bun început s-a anunţat că sunt cadouri pentru toată lumea.

Cu microfonul în mână, Moş Crăciun a dialogat cu copiii. Unul dintre copii a spus că „Moş Crăciun înseamnă spiritul Crăciunului”. Emoţionantă pentru Moş a fost şi întâlnirea cu o mămică venită la întâlnire cu doi copii. Ea i-a spus Moşului că urmează să aducă pe lume un băiat şi o fetiţă, fiind însărcinată cu gemeni. Moş Crăciun a făcut mare haz pe seama căciuliţelor personalizate purtate de mulţi copii. El i-a asigurat pe copii că-i va vizita şi în Ajunul  Crăciunului.

Aşa după cum a anunţat primarul Cătălin Flutur, cadourile rămase vor fi duse la copiii din centrele de plasament.

bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
dav
bty
bty
bty

 

Deja ai votat!