Locuinţe scotocite cu mascaţii. Hoţi daţi de gol de papuci

0

Doi indivizi din comuna Vorniceni, bănuiţi de comiterea unui furt, s-au trezit ieri cu poliţiştii la uşă. Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecţi, cu vârsta de 19 şi respectiv 33 de ani, sunt bănuiţi că în perioada noiembrie-decembrie 2018 ar fi spart o casă nelocuită a unei femei din comună, de unde au furat mai multe bunuri (electrocasnice şi obiecte de mobilier), prejudiciul fiind estimat la 2.500 de lei.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor de la Secţia Rurală nr. 9 Vlăsineşti, care în baaza unor mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Săveni au descins ieri la locuinţele celor doi.

Cu ocazia percheziţiilor, la una dintre locaţii au fost găsite articole de încălţăminte ce prezintă interes pentru cauză, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. „În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în vederea luării măsurilor legale”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

+0 -0
se încarcă...