Mai multe locuri de muncă disponibile

Botoşănenii fără locuri de muncă au la dispoziţie în această săptămână cu 167 de slujbe mai mult decât în urmă şapte zile. Astfel, dacă săptămâna trecută Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) anunţa că sunt disponibile 655, acum instituţia a actualizat lista şi sunt oferite celor dispuşi să muncească 822 de slujbe.

Angajatorii caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri (specializaţi: în confecţii de piele şi înlocuitori, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni sau electronişti), economişti, farmacişti, biologi, jurişti, arhivişti, laboranţi, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale, precum consilieri superiori chiar la AJOFM, factori sau oficianți poștali.

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar, din păcate, în general, salariul oferit este minim pe economie, şi anume 2.080 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de bucătari, chelneri, barmani, coafeze, frizeri, cosmeticiene, dar şi agenţi de pariuri.

Locurile de munca vacante in aceasta saptamana

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Deja ai votat!