Memorialul “Boris Mintianschi” la Colegiul “A.T. Laurian”

0
0

Colegiul Naţional „A.T. Laurian” cinsteşte memoria profesorilor care au activat de-a lungul anilor în cadrul prestigioasei instituţii de învăţământ botoşănean.

Astăzi, de la ora 14:00, în sala de sport a Colegiului „A.T. Laurian” va avea loc cea de a VIII-a ediţie a Memorialului „Boris Mintianschi”. Cu această ocazie se va disputa şi un meci de baschet între profesori şi elevi, chiar şi foşti elevi în memoria fostului profesor de sport, care a marcat istoria recentă a instituţiei de învăţământ. „Ne vom întâlni să depănăm amintiri despre îndrăgitul profesor, să jucăm baschet şi să cinstim memoria lui. Chiar dacă au trecut opt ani de la trecerea lui la cele veşnice acesta nu a fost uitat, iar memoria lui va rămâne vie”, a declarat Elena Alecsa, profesor de sport la Colegiul „A.T. Laurian”.

Boris Mintiaschi a activat zeci de ani ca profesor la Colegiul Naţional „A.T. Laurian”, unde s-a angajat imediat după absolvirea facultăţii în anii ’60, până în 1999, când a ieşit la pensie. Mulţi ani el a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean pentru Educaţie Fizică şi Sport Botoşani.

+0 -0

se încarcă...