Scăpat miraculos după o cădere de la înălţime

0
0

Un bărbat de 61 de ani, din Dângeni, a scăpat ca prin minute după o cădere în gol de la aproape 10 metri înălţime. Bărbatul se afla marți după-amiază pe schela din apropierea unui bloc de locuinţe pe care se monta termoizolaţie, aflat pe strada Aleea Parcului, în apropierea cantinei de ajutor social din municipiul Botoșani. Acesta se mai afla în zonă cu un coleg de-al său, ambii într-o avansată stare de ebrietate, deşi erau în timpul muncii.

La un moment dat, bărbatul de 61 de ani s-a dezechilibrat și a căzut în gol de pe schela situată în dreptul etajului trei al blocului de locuinţe. Mai mulţi locatari au auzit un zgomot puterni provocat de impactul cu pământul din apropierea blocului şi ulterior l-au văzut pe bărbat întins pe pământ, inconştient. Oamenii au sunat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani. Medicii s-au pregătit pentru ce era mai rău, însă au rămas suprinşi să vadă că victima era aproape nevătămată. „Pacientul era conştient la sosirea noastră, dar în stare de ebrietate. Nu îşi amintea să fi căzut de la înălţime şi prezenta o rană la nivelul antebraţului stâng. A fost transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare, dar se poate spune că este extrem de norocos”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul incident, aceştia însă nu prea au reuşit să se înţeleagă cu colegul celui căzut, fiind şi el într-o avansată stare de ebrietate.

Cazul vine la doar câteva zile după ce un alt bărbat, şi el în stare de ebrietate, a scăpat cu câteva răni după ce a căzut printre balustradele blocului în care locuia, de la etajul patru. Spre norocul lui, acesta a rămas blocat între balustrate la etajul trei, astel că a scăpat teafăr.

+0 -0

se încarcă...