Dealer de etnobotanice trimis în boxa acuzaţilor, încătuşat

0

Tânărul în vârstă de 22 de ani, bănuit că vindea etnobotanice în fostul Cămin Textila din municipiul Botoşani, a fost trimis în judecată de procurorii Biroului teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Acuzat de săvârşirea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată, Costel C. va trebui să dea explicaţii în faţa magistraţilor.

Botoşăneanul a fost ridicat iniţial de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, în urma unei operaţiuni în forţă, care a cuprins şi o percheziţie domiciliară. Încătuşat, tânărul a fost reţinut iniţial de procurorii DIICOT, după care a fost prezentat în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Botoşani, care au dispus arestarea lui preventivă, măsura fiind prelungită ulterior.

Botoşăneanul, care era în vizorul celor de la Antidrog de mai mult timp, este bănuit că ar fi vândut de mai multe ori plicuri cu etnobotanice unor clienţi de-ai săi. Cazul a ieşit la iveală în momentul în care tinerii au început să se drogheze chiar în scara blocului, provocând indignarea locatarilor. Deranjaţi de manifestările amatorilor de etnobotanice, oamenii au sesizat autorităţile.

+0 -0
se încarcă...