Şefi de servicii în administraţie, căutaţi prin AJOFM

0

Angajatorii găsesc tot mai greu forță de muncă, pe piață botoşăneană fiind disponibile, în acest moment, prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM), 775 de slujbe. Se caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri specializaţi în îmbunătăţiri funciare, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni, economişti, fizicieni, bioingineri, automatişti, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale. Este vorba de un şef de serviciu la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani al cărui salariu de bază este de 8.341 de lei şi de şef serviciu financiar-contabil la ITM Botoşani cu un salariu de bază de 7.736 lei.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de asistenţi medicali, agenţilor poştali, agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, coafeze, frizeri, cosmeticiene, manichiuriste, îngrijitori clădiri, dar şi agenți comerciali sau vânzători.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Locurile de munca disponibile – 13 mai.

+0 -0
se încarcă...