1 − one =

A password will be e-mailed to you.

Biciclist rănit după ce nu l-au mai ţinut frânele. Bărbatul, în stare de ebrietate, cobora o vale cu bicicleta, iar într-o curbă s-a izbit în lateralul unei maşini care circula regulamentar. Accidentul a avut loc sâmbătă în localitatea Roşiori, pe drumul care duce spre Stăuceni.

Biciclistul, în vârstă de 52 de ani, cobora o pantă la ghidonul bicicletei, însă din cauza stării în care era şi a vitezei, acesta nu a mai putut controla direcţia de mers şi s-a izbit în partea lateral spate a unui autoturism Volkswagen Passat condus de un bărbat de 37 de ani, pe sensul opus de mers. După impact, biclcistul s-a dezechilibrat şi a fost aruncat pe asfalt, lovindu-se puternic la cap. Speriat, şoferul a sunat la 112, anunţând producerea evenimentului.

La faţa locului au ajuns Poliţia şi un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), bărbatul primind îngrijiri la faţa locului. „Pacientul a fost găsit prezentând un traumatism cranio- cerebral acut, cu un hematom, conştient şi cu halenă alcoolică. După ce i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului a refuzat categoric transportul la spital, în ciuda recomandărilor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Bărbatul a ajuns totuşi la spital, însă cu Poliţia, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,20
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...