Spitalul de Recuperare are manager cu acte în regulă

0

Cel mai longeviv şi performant director de spital din ultimile decenii şi-a reluat funcţia, iar Spitalul de Recuperare are manager cu acte în regulă.

După ce doi candidați au participat la concursul pentru funcția de manager la Spitalul de Recuperare ”Sf.Gheorghe” din Botoșani, doar unul a fost admis.

Este vorba de actualul manager interimar, economista Gabriela Varzari, care a promovat cu 9.60. În competiție a mai intrat și Mihaela Amariei, consilier juridic, însă a absentat la proba de prezentare a proiectului de management.

Gabriela Varzari ocupă din luna februarie funcția de director cu delegație. După ce mandatul lui Sorin Radu a încetat în iarna acestui an, primarul Cătălin Flutur a numit-o pe economista Gabriela Varzari pe postul de manager, cea care a mai ocupat funcția timp de șapte ani, din 2007 până în 2014, fiind cel mai longeviv manager de spital.

În mandatul acesteia, unitatea, aflată în subordinea municipalităţii a avut parte de cele mai vizibile îmbunătăţiri în servicii hoteliere şi medicale.

+0 -0
se încarcă...