Tâlhărie cu chef în casa victimei

0

Caz revoltător petrecut în comuna Bălușeni, unde un individ a jefuit o vârstnică, după care a revenit în locuința victimei unde a chefuit toată noaptea, pe banii furați de la bătrână. Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, bărbatul a fost condamnat în primă fază de Judecătoria Botoșani la patru ani de închisoare cu executare, dar procurorii au contestat sentința așa că dosarul va fi judecat și de Curtea de Apel Suceava.

Scenele incredibile s-au petrecut în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2016, când bărbatul, Ionel P., acum în vârstă de 45 de ani, a dislocat un geam de la locuința unei vecine și a dat buzna peste femeia în vârstă de 71 de ani care locuia singură, cerându-i să întrețină raporturi sexuale. Pentru că a fost refuzat, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii și a tras-o de păr, după care i-a furat telefonul mobil și 400 lei. Cu banii luați de la victimă, bărbatul, care era deja beat, a mers la un bar unde, a băut două pahare cu coniac, după care a cumpărat o sticlă de suc, o sticlă de coniac, banane, napolitane, țigări, chipsuri, clementine, popcorn, ciocolate dar și două pet-uri de bere, întorcându-se în locuința femeii, unde a chefuit până în jurul orei 4 dimineața, când a plecat să se culce.

Grozăvia a ieșit la iveală câteva ore mai târziu, când un sătean care o îngrijea pe victimă a găsit-o plină de vânătăi și îngrozită de clipele trăite. Ce l-a dat de gol pe bărbat au fost câteva amprente găsite atât pe geamul dislocat, pe punga de napolitane dar și pe un pahar cu care băuse toată noaptea. Arestat la numai o zi de la comiterea faptei, Pavel I. a invocat că totul s-ar fi întâmplat cu acceptul femeii, dar ancheta avea să scoată la iveală adevărul. Între timp, bătrâna a murit, însă bărbatul va trebui să-și ispășească pedeapsa care îi va fi stabilită de magistrați.

Deja ai votat!
se încarcă...