Bărbat mort de la o palmă (video)

0

Moarte cumplită pentru un bărbat din localitatea Stăuceni anchetată de poliţişti şi procurori. Anchetatorii botoșăneni investighează moartea unui bărbat de 56 de ani, care a murit într-un bar după ce a fost victima unei agresiuni. Victima a avut o altercație verbală în bar cu un tânăr, iar acesta din urmă i-a aplicat o lovitură cu palma peste faţă, în timp ce acesta stătea pe scaun. Imediat după incident, bărbatul a încetat să mai respire. Tânărul a fost prins de polițiști și dus la audieri pentru a afla ce s-a întâmplat.

Incidentul a avut loc joi seară într-un bar din localitatea Stăuceni, din județul Botoșani. Anchetatorii au reușit să afle că bărbatul de 56 de ani era în bar, aşezat pe scaunul din zona terasei, iar la un moment dat a intrat într-un conflict verbal cu tânărul de 17 ani, originar din satul Silişcani. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu palma în zona capului, iar victimei i s-a făcut rău imediat după, a lăsat capul în jos și a intrat în stop cardio respirator. Acest lucru l-au descoperit însă ceilalţi clienţi din bar peste câteva zeci de minute, iar când au realizat că bărbatul nu mai respira, au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. „Am fost solicitați pentru un stop cardio respirator, declarativ din apelul la 112, în urma unei agresiuni fizice. S-a ajuns la locul solicitării și s-au aplicat manevrele de resuscitare timp de o oră, după care s-a declarat decesul”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani. Bărbatul de 56 de ani era divorțat de mai mult timp și locuia împreună cu mama lui în localitatea Stăuceni.

Oamenii spun că nu era un om conflictual și nu înțeleg de ce s-a ajuns la violenţă. Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar procurorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili dacă victima a murit în urmă unei afecțiuni medicale sau în urma palmei primite de la tânărul de 17 ani, urmând a stabili și o încadrare juridică a faptei. Acesta a fost idendificat joi noapte şi dus la Poliţie pentru a i se lua declaraţii legate de incindent.

+0 -0
se încarcă...