Inconștiență – beat la volan, fără permis și cu mașina furată

0

Un bărbat a furat o mașină și a plecat cu ea la drum, cu toate că era beat criță și nu avea permis de conducere. De loc din comuna Brăești, individul în vârstă de 36 de ani, care conducea o autoutilitară, a fost depistat ieri de un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, care patrula pe strada Săvenilor.

Ce le-a atras atenția polițiștilor a fost faptul că mașina avea o deplasare sinuoasă și i-au făcut semn celui aflat la volan să oprească. Întrucât bărbatul mirosea a băutură, polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, rezultatul indicând o îmbibație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au scos la iveală că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara aparţine unui tânăr de 29 de ani, vehiculul cu pricina fiind sustras.

Acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă, falsul șofer riscă să fie trimis în judecată, la finalizarea cercetărilor.

Deja ai votat!
se încarcă...