Lucrările pe Bulevardul Eminescu se apropie de final

0

Peste aproximativ trei ore va fi redeschis traficul pe Bulevardul Eminescu. Potrivit celor precizate de Marian Murariu, viceprimar al municipiului, până la această oră a fost turnat al treilea strat pe un sens de mers, urmând să fie „atacată” şi partea dinspre sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, de la Liceul „Grigore Antipa” până la intersecţia cu strada Marchian.

„Lucrările se vor încheia în jurul orei 18.00, iar traficul va fi reluat după ora 19.00. Muncitorii s-au mobilizat foarte bine. Lucrările sunt de o calitate foarte bună şi sper că vor ţine în timp mult mai mult comparativ cu pavelele. Îl felicit pe constructor pentru calitatea lucrărilor şi viteza cu care a lucrat şi s-a mobilizat. Îi felicit şi pe colegii de la Direcţia Edilitare pentru supravegherea atentă şi detaliile tehnice pe care le-au oferit şi pe care le-au urmărit în timpul execuţiei lucrărilor”, a declarat Marian Murariu. Edilul a adăugat că după al treilea strat de asfalt va fi pus nisip cu bitum care are rolul de a colmata porii din asfalt şi de a spori rezistenţa în timp a asfaltului.

Muncitorii firmei Conrec vor interveni şi pe trotuatele aferente tronsonului de bulevard delimitat de străzile Marchian şi Octav Onicescu, acolo unde sunt plăci crăpate sau sărite.

În aproximativ două săptămâni vor fi realizate şi marcajele pe acest tronson al bulevardului.

Deja ai votat!