Accident grav provocat de o pană de cauciuc

0

Un tânăr de 22 de ani, din Băiceni, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de malul unui șanț de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc la puțin timp după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, în dreptul localității Băiceni. Tânărul se afla la volanul autorurismului său și se îndrepta spre casă, însă la un moment dat a auzit o bubuitură puternică, unul din cauciucuri explodând în mers, după care a simțit că direcția mașinii se schimbă. A încercat să redreseze volanul, dar din cauza vitezei nu a mai reușit. “Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens, după care a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, rezultând rănirea acestuia”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

La scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului a ajuns un echipaj medical al SMURD, care i-a acordat primul ajutor tânărului rănit, după care a fost transportat la spital. “La fața locului a fost găsit un pacient policontuzionat în urma unui accident rutier. A fost stabilizat la fața locului de către echipajul TIM”, a precizat medicul primar în urgențe Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU SMURD Botoșani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Deja ai votat!