Moarte după o cădere din copac

0
Moarte după o cădere din copac

Moarte cumplită pentru un bătrân din Dorohoi. În vârstă de 82 de ani, acesta s-a suit într-un copac pentru a culege fructe, s-a dezechilibrat, însă, şi a căzut în gol. Intervenţia medicilor a fost fără folos.

Incidentul a avut loc într-o localitate din apropiere de Dorohoi, chiar în gospodăria omului. Acesta a decis să se urce ieri dimineaţă într-un copac pentru a culege câteva fructe, însă la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproape patru metri înălţime.

Alarmaţi de zgomotul produs, membrii familiei au venit şi l-au găsit pe acesta într-o baltă de sânge, sub crengile copacului. Au apelat imediat serviciul 112, la faţa locului ajungând în scurt tip un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă cadrele medicale nu au mai reuşit să îl readucă pe bărbat la viaţă, acesta fiind în stop cardio-respirator. „Din păcate, echipajul nostru, ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic. Pacientul a fost resuscitat timp de mai bine de 60 de minute, însă traumatismele suferite au fost incompatible cu viaţa”, a precizat medicul Cristian Simionescu, medic coordonator în cadrul dispeceratului integrat ISU-SJA,

Alţi doi bărbaţi au ajuns ieri la spital după căderi din copac. Unul de 30 de ani din Botoşani a afost adus de o ambulanţă cu medic după ce a căzut de la aproape doi metri înălţime, lovindu-se la cap, iar un altul, de 40 de ani, a ajuns la spital după ce a căzut de la peste doi metri, pe spate, suferind mai multe leziuni la colană şi coaste.

+0 -0

se încarcă...