Tratament şocant pentru incontinenţă urinară

0
Tratament şocant pentru incontinenţă urinară

Un bărbat de 40 de ani, din judeţ, a ajuns la spital din cauza mai multor probleme medicale pe care le avea. Niciuna însă, nu pe atât de gravă pe cât era cea care i-a fost descoperită la spital.

La un control sumar extern, medicii au descoperit că bărbatul avea organul genital legat strâng cu o mânuşă chirurgicală transformată într-un fel de garou, iar organul era complet vânăt şi aproape de a se necroza.

Bărbatul, care suferă şi de o serie de afecţiuni psihice, le-a explicat cadrelor medicale de la spital că încercse să îşi găsească un tratament mai puţin obişnuit pentru o problemă întâlnită la destul de mulţi pacienţi. „Din anumite motive, acesta avea un anumit grad de incontinenţă urinară. Ne-a spus că l-ar fi învâţat un prieten să îşi înfăţoare penisul cu un pansament strâns, apoi să îl lege cu o mănuşă şi nu va mai urina”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul a fost tratat de personalul de specialitate, după care a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie, unde va fi ţinut sub observaţie medicală.

+0 -0

se încarcă...