Doliu în Primăria Botoşani. Fostul şef al Corpului de control a trecut la cele veşnice

0

Doliu în administraţia botoşăneană. Dorel Epuraş, fostul şef al Corpului de control al primarului Florin Egner, a trecut la cele veşnice. Pe 11 noiembrie, Dorel Epuraş urma să împlinească 70 de ani, dar a fost chemat la ceruri.

Dorel Epuraş şi-a început activitatea la Electrocontact, unitate unde a fost contabil şef. După Revoluţie a fost şef de divizie în cadrul Gărzii Financiare, după care a făcut parte din echipa primarului Florin Egner. Structura pe care o conducea a monitorizat în principal activitatea asociaţiilor de proprietari. Din primăvara anului 2005, după desfiinţarea Corpului de control al primarului, Dorel Epuraş a fost şeful Serviciului edilitare din cadrul Primăriei, funcţie pe care a deţinut-o până la ieşirea la pensie.

„Am primit cu tristeţe vestea morţii fostului coleg Dorel Epuraş. Am lucrat cu el şi la Electrocontact, dar şi la primărie. A fost un om important în primărie, un profesionist. Am respectat întotdeauna profesioniştii şi în memoria mea va rămâne ca un profesionist. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a declarat fostul primar Florin Egner.

Dorel Epuraş era unchiul viceprimarului Marian Murariu. „Era o persoană extrem de dragă nouă. A fost un om şi un profesionist desăvârşit. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a spus Marian Murariu.

Dorel Epuraş a fost depus la Capela Bisericii „Naşterea Maicii Domnului”, aflată în Cimitirul Pacea. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, începând cu ora 12.30. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

+0 -0
se încarcă...