Carambol provocat de un vitezoman cu BMW

Teribilismul tinerilor proaspăt deveniţi şoferi, la volanul unor maşini mai puternice decât cred ei, face în permanenţă favagii pe şoselele din judeţ. Un conducător auto în vârstă de numai 19 ani a produs un accident în serie luni seară pe Calea Națională. Aflat la volanul unui BMW, acesta rula dinspre Uvertura Mall spre Piața Centrală, însă în apropiere de magazinul Romarta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului.

Mașina a părăsit banda de mers, a intrat în derapaj, după care a lovit pe rând trei autovehicule parcate regulamentar pe locurile de pe marginea drumului. Un Suzuki de teren, un Volkswagen Polo și un Volkswagen Golf au fost pe rând lovite, fiind pur şi simplu mutate din loc în urma impactului violent.

BMW-ul era distrus în partea din față, iar automobilul Golf a fost lovit atât de puternic în spate încât luneta s-a făcut mii de cioburi. Ba mai mult, mașina de teren Suzuki a fost întoarsă în urma impactului, iar Polo a fost aruncat pe trotuar.

Posesorii mașinilor avariate au rămas şocaţi la vederea autoturismelor pe care le ştiau parcate în sguranţă în faţa blocului. În zonă a ajuns și fratele șoferului care susținea că acesta nu era băut, dar că ”l-a furat” carosabilul umed, anvelopele cu care rula autoturismul BMW fiind, de altfel, destul de uzate.

Un echipaj de poliție l-a testat alcoolscopic pe tânăr, rezultatele fiind negative. „Şoferul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 870 de lei”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.
Din fericire, accidentul nu a fost soldat cu victime.

Deja ai votat!