miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTMONCLINIC  a adus la Botoșani cea mai nouă tehnologie de remodelare corporală

MONCLINIC  a adus la Botoșani cea mai nouă tehnologie de remodelare corporală

Remodelarea corporală a devenit un trend iar tehnologia folosită face ca noile metode de tratament să fie noninvazive, cu rezultate vizibile imediate și de lungă durată. Noua clinică de remodelare corporală și facială nonchirurgicală MONCLINIC oferă soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și cicatricilor, drenaj limfatic și îmbunătățirea circulației.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase, fiind vizibile reducerea volumului siluetei, reducerea celulitei și îmbunătățirea tonusului, refacerea elasticității și texturii pielii din primele ședințe. Clinica este destinată atît femeilor cît și bărbaților, iar la baza protocoalelor de tratament stă tehnologie de ultimă generație a liderului mondial BTL AESTETICS: VANQUSM-ME, EXILIS ELITE, X-WAVE, EXILITE-IPL, LYMPHASTIM. Sistemul de tratament de remodelare corporală folosit de MONCLINIC are rolul de a ținti cu precizie straturile de grăsime, indiferent de grosimea lui, acționînd în scopul diminuării volumul acestuia, avînd grijă ca eventualele vergeturi sau surplusuri de piele să fie tratate estetic.


Noua tehnologie de care dispune MONCLINIC oferă pe lîngă tratamentele de remodelare corporală și  epilare definitivă (pe o perioada de 6 – 8 ani) și tratamente ale afecțiunilor pielii precum: acnee rozacee, petele de culoare, îmbătrînire prematură, tratarea pistruilor și a cuperozei, hemangioamelor, capilarealor sparte, pete solare, tratamente pentru telangiectaziile de vene în ”pînză de păianjen”.

MONCLINIC a achiziționat și BTL ESTELLA pentru tratarea incontinenței urinare, a prostatei și îmbunătățirea vieții sexuale atît la femei, cît și la bărbați. Acest aparat se găsește în zona noastră doar la Botoșani, la MONCLINIC. Dispozitivul utilizează un cîmp electromagnetic conceput de mare intensitate, extrem de puternic (similar cu un RMN) cu acțiune selectivă și non invazivă. Planurile de tratament sunt recomandate în urma unei sesiuni inițiale de consultanță și evaluare.

Vă așteptăm începînd cu 1 noiembrie în strada George Enescu nr. 24, iar pentru programări apelați nr. de telefon 0741399386.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...