Bărbat căzut de la etaj în goana după alcool

0

Caz incredibil petrecut luni noapte în Botoşani. Un bărbat de 68 de ani a ajuns la urgenţe cu leziuni grave după ce a căzut de la etaj. Nu căzătura însă, deşi gravă, a fost cea care le-a uimit pe cadrele medicale, ci modul în care s-a produs.

Aflat în apartamentul său, dintr-un cartier din Botoşani, bărbatul er a într-o stare avansată de ebrietate şi dorea să îşi mai procure mai multe băuturi alcoolice, pentru a continua petrecerea bahică. Din cauză că membrii familiei insistau ca acesta să nu mai iasă din casă, bărbatul a făcut o criză de nervi, ţipând că va face doar cum doreşte el şi va ieşi să îşi mai cumpere băutură. Ceea ce a şi făcut după ceva timp de stat în casă. Aburii alcoolului l-au făcut însă să confunde uşa de la intrare, pe care îşi dorea să iasă, cu geamul deschis de la baia apartamentului. Astfel, bărbatul a păşit de pe cadă pe pervaz, iar urmîtorul pas al său a fost în gol, acesta căzund de la etajul unu. Zgomotul puternic al impactului cu solul a alertat vecinii şi familia îngrozită, aceştia sunând la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i bărbatului primul ajutor, acesta neştiind prea bine ce se întâmplase cu el. Ulterior, acesta a fost transportat la Urgenţe, unde medicii au recomandat internarea pentru a fi operat. „Pacientul a suferit o fractură complexă la nivelul gambei drepte şi mai multe contuzii, refuzând însă internarea sau intervenţia ortopedică. Era însă extrem de agitat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind direcţionat către Secţia de Psihiatrie, din cauza stării de agitaţie pe care o avea”, a precizat un angajat in cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deplasat un echipaj la faţa locului, nefiind însă vorba de vreo faptă ce ţine de activitatea acestora.

Deja ai votat!
se încarcă...