Se răcește vremea

0

Săptămâna pe care o începem astăzi este ultima cu vreme frumoasă de toamnă, temperaturile urmând să scadă începând de miercuri. Astăzi și mâine, pe fondul unui cer mai mult noros, maximele vor fi de 13ºC-15ºC, în timp ce minimele vor oscila în jurul a 9ºC.

Miercuri, temperatura va scădea spre 10ºC-11ºC, în timp minimele se vor prăbuși până la 3ºC. De joi, temperaturile vor scădea puternic, maxima fiind de doar 5ºC, iar minimele înregistrând deja valori negative, -2ºC. Miercuri și joi sunt așteptate ploi, care vor amplifica senzația de frig.

Vineri va fi cea mai friguroasă zi a toamnei, maximele abia dacă vor trece pragul de îngheț, în timp ce minimele vor fi sub -3ºC, -4ºC.

Finalul săptămânii va aduce două-trei grade în plus în termometre, dar vremea va fi destul de friguroasă. „O foarte generală estimare pentru ziua alegerilor (n.r. – turul doi): am putea avea temperaturi ceva mai scăzute decât avem acum, dar să rămânem peste normal. Pe de altă parte, nu avem semnalul unor precipitaţii foarte abundente”, a afirmat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Florinela Georgescu.

Deja ai votat!
se încarcă...