Accident grav produs de un camionagiu băut (video)

0

Un accident rutier a avut loc, marți, la Orășeni Deal. Șoferul unui camion a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit de pe șosea. Camionul a distrus gardul din beton al unei case și s-a oprit lângă o locuință.

Șoferul camionului, în vârstă de 63 de ani, era băut. Acesta venea dinspre Botoșani, iar în panta de la Orășeni a intrat pe contrasens, a ieșit de pe drum și a distrus gardul de beton al unei case, după care a ajuns în curtea gospodăriei. Bărbatul a fost rănit şi a fost preluat de ambulanţa cu medic a SMURD pentru a fi transportat la spital. „Pacientul prezenta multiple contuzii la niveltoracic, cranian, de membre inferiorare şi de bazin. A fost transportat la spital pentru a fi supus mai multor investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Șoferul a fost ulterior testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind motivul pentru care bărbatul a pierdut controlul camionului, a intrat pe contrasens, a ieșit în afara carosabilului, apoi a distrus un gard, oprindu-se chiar lângă casă. Din fericire,m camionul de mare tonaj nu a întâlnit în calea sa alte maşini sau pietoni, astfel că nu au mai fost victime.

În momentul producerii accidentului, proprietarul imobilului nu se afla în locuinţă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...