Accident cumplit în centrul oraşului

0

O femeie a fost transportată în stare critică la Urgenţe, după ce a fost lovită în plin de un autocar. Accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora 6:06, pe Calea Naţională, în dreptul unei treceri de pietoni din apropiere de Sala Sporturilor.

Un autocar al companiei Apetrans, condus de un bărbat de 31 de ani, efectua o cursă Bucureşti-Botoşani și se îndrepta dinspre centru spre gară. La un moment dat, autocarul a lovit în plin o femeie de 71 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zonă. Impactul extrem de violent a aruncat-o pe femeie pe scuarul dintre cele două sensuri de mers, aceasta rămânând inconştientă pe pământ.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care i-a acordat acesteia primul ajutor, femeia fiind într-o stare foarte gravă. „Pacienta a fost găsită în stop respirator, prezentând o traumă cranio-facială, otoragie stângă masivă, hemoragie şi multiple traumatisme la nivelul corpului, consecutive unui accident rutier. A fost resuscitată cu succes în serviciul UPU, unde a fost transportată, însă starea este una critică”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns în zonă pentru a dirija traficul şi a demara o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului şi cine se face vinovat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Deja ai votat!
se încarcă...