În stare gravă după un accident de bicicletă

0

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de pe bicicletă. Accidentul a avut loc în miez de noapte, la Tudora, bărbatul ameţit încercând să ajungă acasă pe bicicletă. Bina păcate, din cauza stării în care era, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă cu capul de asfalt.

Din cauza orei târzii la care s-a întâmplat incidentul, bărbatul a zăcut câteva zeci de minute într-o baltă de sânge, inconştient, până a fost observat de un consătean. Acesta a încercat să îi acorde primul ajutor şi să îi panseze rana, însă din cauza sângerării masive a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a aordat bărbatului îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul prezenta multiple traumatisme craniene, plăgi deschise, precum şi escoriaţii la nivelul membrelor şi feţei. A fost transportat la spital, ulterior fiind internat în cadrul secţiei de neurochirurgie”, a precizat un reprezentant al SJA Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă, fiind vorba de un accident rutier. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...