Liberalii au mărșăluit prin oraș pentru Iohannis

0

Sute de persoane, în special membri PNL sau simpatizanți ai partidului aflat la putere, au mărșăluit în această după-amiază, începând cu ora 15:00, pe străzile orașului. La acțiunea de susținere a candidaturii președintelui în exercițiu, Klaus Iohannis, au participat lideri și membri ai altor formațiuni politice, precum USR sau ALDE, dar au lipsit cei de la PMP. Totuși, Corneliu Popescu a fost ieri la întâlnirea cu ministrul Agriculturii Adrian Oros, motivând că a vrut să demonstreze că „PMP este alături de PNL și îl susține pe Iohannis”.

Marșul s-a desfășurat pe traseul: Primăria Botoşani – Strada „Cuza Vodă” – Calea Națională – Sucevei – Strada „Primăverii” – Bulevardul „George Enescu” – Strada „Marchian” – Strada „Teatrului” – sediul judeţean al PNL. Pe acest traseu, circulația auto a fost restricționată.

„Este un mesaj de unitate, un mesaj că noi, liberalii iubim botoșănenii, iubim județul Botoșani și îi așteptăm pe toți la vot duminică, cu mic cu mare. Bineînțeles că ne dorim să voteze într-un număr cât mai mare Klaus Iohannis președinte”, a declarat Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...