Mii de copii din judeţ au primit daruri în cadrul campaniei “5005 de zâmbete” (video)

0

Moş Nicolae a venit mai devreme la aproximativ 3500 de copii din judeţ care au primit daruri în cadrul campaniei „5005 de zâmbete”, demarată de Asociaţia „Grup Civic Botoşani”. Distribuirea darurilor a început luni şi va continua până pe 6 decembrie. În prima zi, darurile au ajuns la copii din Ionăşeni, Măşcăteni, Albeşti, Tudor Vladimirescu, Todireni, Răuseni, Hlipiceni, Călăraşi, Santa Mare, Româneşti. Ieri, darurile au ajuns în Ungureni, Mitoc, Crasnaleuca, Ripiceni, Manoleasa.

„Ei sunt copiii județului Botoșani care poate nu au avut parte niciodată de un pacheţel cu dulciuri sau o portocală. Nu a trebuit mai mult de 10 lei ca să facem un copil fericit. În ciuda faptului că nu am reușit să achit toate cele 5000 de pacheţele, eu le voi duce la copilași cu ajutorul voluntarilor cărora țin să le mulțumesc frumos pentru ajutor. Dacă și dumneavoastră vreți sa faceți un copil fericit nu trebuie decât să donați 10 lei: IBAN-ul contului curent în lei deschis pentru Asociaţia Grup Civic Botoşani este RO03BTRLRONCRT0530156401, respectiv IBAN-ul contului curent în euro este RO50BTRLEURCRT0530156401, codul Swift BTRLRO22”, este mesajul transmis de Daniel Câşlariu, preşedintele asociaţiei.

În cea mai mare campanie de strângere de donații pentru copiii nevoiași din județ, Daniel Câșlariu are alături oameni de afaceri, directori de instituții publice, FC Botoșani și alţi botoșăneni inimoși, care fie că au donat, fie că se implică în depozitarea și distribuirea celor 5005 pachete.

„Vă mulțumesc frumos pentru ajutor, dragi voluntari, și apreciez foarte mult ca v-ați trezit la ora 5.00 dimineața și ați plecat la drum în cele mai îndepărtate colţuri ale județului. Toată lumea trebuie să știe că facem treaba asta pe timpul și bani noștri și e un proiect foarte greu care implică mult stres și alergătură. Dar la finalul zilei cel mai frumos gând este zâmbetul copiilor care v-au așteptat cu zâmbetul pe buze. Vă mulțumesc frumos pentru ajutor și să știți ca voi sunteți eroii mei”, este mesajul postat de Daniel Câșlariu pe contul său de Facebook.

Beneficiarii acestei campanii sunt şi cei cinci copii din Ionăşeni cărora Asociaţia „Grup Civic Botoşani” le-a construit o casă. Daniel Câşlariu a anunţat că au fost cumpărate aparate electrocasnice şi se fac eforturi pentru ca până la finele acestei săptămâni totul să fie gata pentru ca familia să petreacă sărbătorile într-o casă nouă. Daniel Câşlariu le este recunoscător tuturor care au răspuns apelurilor făcute în ultima perioadă şi este încrezător că va putea duce la bun sfârşit toate demersurile care vizează sprijinirea copiilor şi familiilor defavorizate.

Deja ai votat!
se încarcă...