Hoţ de animale încătuşat, după ce a fost localizat prin telefon

0

Vineri, pe 6 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni au interceptat în trafic, pe raza localităţii Cândeşti, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, având ca pasager un bărbat de 37 de ani din comuna Lozna, urmărit la nivel naţional, care se sustragea executării pedepsei.

Pe numele bărbatului de 37 de ani, Judecătoria Dorohoi emisese un mandat de executare a pedepsei de 9 luni şi 243 de zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt de animale. Individul furase trei cai de pe un imaş, pe care i-a vândut ulterior, însă păgubaşii au reuşit să le ia urma animalelor, iar individul a fost denunţat de cumpărători. Prins şi trimis în judecată, hoţul a fost condamnat definitiv săptămâna trecută, în urma unei decizii a Curţii de Apel Suceava. Reţinut de poliţişti şi escortat la Penitenciarul Botoşani, individul a fost încarcerat.

Capturarea bărbatului a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Deja ai votat!
se încarcă...