Ofițer rănit într-un accident cu mașina Poliției

0

Unul din cei mai cunoscuți comisari din cadrul Poliției Rutiere Botoșani a fost rănit într-un accident în care a fost implicată o autospecială dotată cu radar.

Autoturismul, o Dacia Logan MCV, se afla în misiune în zona localității Vârfu Câmpului, unde a oprit un autoturism pentru o verificare de rutină. Mașinile erau trase pe partea dreaptă a drumului, în momentul în care comisarul de poliție Eduard Iacob se afla în autospeciala de Poliție, unde completa un proces verbal.

Din spate, un autoturism marca Ford Mondeo a venit cu viteză și a intrat în plin în partea din spate a mașinii de poliție, pe care a aruncat-o în șanț.

În urma impactului, comisarul a început să resimtă dureri, venind cu o mașină particulară la Urgențe, unde a fost supus mai multor investigații. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe contuzii și traumatisme la nivelul unui membru inferior și la coloana cervicală, fiind însă, în afara oricărui pericol.

La fața locului a ajuns și un echipaj de polițiști criminaliști, fiind începută o anchetă, care a scos la iveală și că șoferul vinovat consumase alcool. “Echipajul de poliție se afla în staționare pe marginea drumului național, moment în care un conducător auto a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție. Bărbatul respectiv a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat” a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...