Cei doi arși trimiși la Iași în stare gravă (video)

0

Cei doi concubini din satul Chișcovata, comuna Vorona, victime ale unui incident cumplit în noaptea de miercuri, au fost trimiși la Iași în cursul aceleiași nopți.

Femeia de 43 de ani și concubinul ei de 50 de ani, de altfel cel care i-a și dat foc, au fost direcționați către centrul universitar cu două ambulanțe cu medic, din cauza stării grave în care erau. “Ambii pacienți au suferit arsuri de gradele II, III și IV pe mai mult de 40% din suprafața corpului. Ambii au fost sedați, intubați, toaletați în serviciul UPU, după care direcționați către Clinica de Arși din Iași”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Ambele ambulanțe au plecat la Iași în tandem, parcurgând distanța într-un timp record, pentru ca cei doi să beneficieze de îngrijiri de specialitate, în clinica de Mari Arși în cel mai scurt timp.

Cazul a intrat în atenția Poliției care a demarat o anchetă. “La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...