Holograf aduce Filarmonica Botoșani la Sala Palatului

0

Succesul concertului Holograf simfonic de la Botoșani și Piatra Neamț nu „a rămas fără urmări”. Filarmonica „George Enescu” Botoșani a fost invitată de Holograf să cânte alături de veteranii rock-ului românesc și în concertul pe care îl vor susține pe 19 februarie, la Sala Palatului, în cadrul turneului național „Classic Rock”.

„Este o premieră și o performanță deosebită pentru Filarmonica «George Enescu» Botoșani să fie invitată să cânte pe scena Sălii Palatului din București. Totodată este și o confirmare a succesului conceptului Holograf simfonic, pe care de mult timp doream să-l punem în practică. De asemenea, este și o mare satisfacție pentru mine, o mare onoare pentru orchestră şi pentru instituția Filarmonicii să fim alături de legendara trupă pe cea mai mare scenă de spectacole a capitalei şi a țării”, a declarat Liviu Sorinel, impresarul Filarmonicii „George Enescu” Botoșani, organizator de spectacole și artizanul concertului care a adus prima dată pe scenă trupa Holograf împreună cu o orchestră simfonică.

Holograf simfonic a fost cerut de fanii trupei și în alte orașe ale țării, după concertul de la Botoșani paginile de pe rețelele de socializare fiind pline de mesaje în acest sens. „Ne-am întors acasă, dar vom păstra în suflet spectacolele «Holograf simfonic» de la Botoșani și Piatra Neamț. Mulțumim publicului, organizatorilor și Filarmonicii din Botoșani! Superlativ!”, a fost mesajul trupei Holograf la care fanii din toată țara au reacționat și au solicitat ca spectacolul să fie pus în scenă și în orașele lor. Astfel, se nasc premisele unei lungi colaborări artistice între Holograf, Liviu Sorinel și Filarmonica Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...