Șofer urmărit prin Dorohoi, dus la poliție, amendat și anchetat penal

0

Urmărire pe străzile municipiului Dorohoi, după ce un șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Scenele s-au petrecut în noaptea de luni spre marți, după ce poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliție a plecat imediat în urmărirea acestuia, fugarul fiind interceptat pe strada Papazopol.

Când s-a trezit cu polițiștii lângă el, individul a refuzat să prezinte documentele personale şi ale autoturismului sau să ofere date cu privire la identitatea sa. Totodată, deşi mirosea a băuturi alcoolice, bărbatul a refuzat testarea alcoolscopică şi prelevarea de mostre biologice de sânge. Prin urmare, polițiștii au fost nevoiți să aplice noile reglementări intrate în vigoare în urmă cu două săptămâni – bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului corporal efectuat s-au găsit și documentele de identitate, suspectul fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Dorohoi.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și i-au aplicat inclusiv o amendă în cuantum de 2.530 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...