Găsit în ștreang de propria mamă

0

Descoperire macabră la Corni, Sarafineşti, unde mama unui bărbat de 49 de ani, din localitate, şi-a descoperit fiul fără suflare, după ce acesta a decis să îşi pună capăt zilelor.

Bărbatul, care locuia singur într-o casă în aceeaşi curte cu mama lui, nu avea familie, iar de ceva timp era mai retras, însă nimic din ce a făcut sau spus nu ar fi dat de bănuit că ar fi putut recurge la un gest atât de cumplit. De altfel, bărbatul s-a văzut cu mai multe persoane în cursul zilei de luni, însă totul părea a fi în ordine.

Marți dimineaţă, însă, femeia a văzut că fiul ei nu mai iese din casă şi a mers să vadă ce e cu el. Avea însă uşa blocată pe interior şi nu răsundea la străgătele femeii. Speriată, aceasta l-a anunţat pe un frate de-al bărbatului, care a venit şi a forţat uşa, cei doi fiind martorii une scene cumplite. Bărbatul de 49 de ani şi-a confecţionat un ştreang dintr-o sfoară pe care o avea în casă, a legat-o de treapta unei scări care ducea în pod, după care s-a lăsat cu putere în jos. A fost găsit fără suflare, aproape în şezut, gestul său fiind un semn al unei voinţe ieşite din comun pentru gestul la care a recurs.

Cei doi au apelat la servicul 112, la faţa locului ajungând un echipaj de Poliţie, dar şi unul de la Ambulanţă. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, fiind deja instalate lividităţi cadaverice, semne probabil ale unui deces survenit cu mai multe ore înainte de a fi găsit”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis o anchetă şi au solicitat efectuarea unei autopsii care să stabilească exact cauza morţii. Bărbatul nu avea în antecedente alte gesturi de acest fel.

Deja ai votat!
se încarcă...